Een leven lang goed wonen

Ruim 15 jaar ervaring

Als je voor ons kiest krijg je altijd een NVM-makelaar die betrokken is bij zijn opdrachtgevers. Flexibiliteit, transparantie en enthousiasme zijn dan ook de kernwoorden van F1 & Riant Makelaars.

Wie is de beste makelaar

Gemiddeld0,0

Op funda beoordeeld

Gemiddeld0,0

in laatste 12 maanden

Verkocht0

Kennismaken?

Contact opnemen
f1riant05.jpgf1riant01.jpgf1riant11.jpg

Tijd voor een feestje!!

Uit 150 makelaarskantoren in de provincie Groningen is ons kantoor verkozen tot beste makelaarskantoor van 2021. Dat is op zijn minst een klein feestje waard! Hier wat leuke terugblikken.

Recent aanbod

F1 & Riant Makelaars in Groningen

We helpen je graag verder. Door de weeks, in het weekend, 's avonds: het maakt ons niet uit. Dus welke vraag je ook hebt: bel, mail of vul gerust het formulier in. We komen graag langs en bellen of mailen gegarandeerd binnen 24 uur terug.


*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

22 juli 2022

Ze goede begeleiding in de verkoop van onze woning, bedankt F1 & Riant makelaars!! Met name de begeleiding door Gabriël Mers was goed en zeer vakkundig!!

Een funda gebruiker
19 juli 2022

Tijdens het eerste gesprek werden diverse verkoop strategieën/ ideeën besproken, mede aan de hand van de huidige markt, waarbij mijn eigen vooronderzoek ook zeker gewaardeerd werd. Mijn waardering is vooral gestoeld op de kracht van luisteren en overtuigen van de makelaar gedurende het volledige verkooptraject. Het laagdrempelig contact was daarbij ook altijd erg fijn!

Een funda gebruiker
28 juni 2022

Laagdrempelig. Persoonlijk.. Tijd en aandacht. Met zorg altijd geïnformeerd en in het belang van de klant handelen, maar eerlijk en zuiver.

Een funda gebruiker
27 juni 2022

F1 & Riant en Gabriel hebben fantastisch geholpen bij het aankopen van onze nieuwe woning. Ze hebben gedegen kennis van de markt in Groningen en ommeland en zijn een ster in het bepalen van de juiste winnende strategie. Een aanrader dit kantoor!

Een funda gebruiker
23 juni 2022

Super! Bij het eerste huis meteen raak.

Een funda gebruiker
9 juni 2022

Zeer prettige makelaar, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Geen verrassingen, alles helder en duidelijk en kan als het moet ook heel snel schakelen. En dan de aankoopprijs, wij als leek hebben daar natuurlijk geen verstand van wat nu een goede prijs is. De makelaar heeft ons geholpen en beschermt voor € 20.000,-. Wij zouden dus een hoger bod uitbrengen maar de makelaar heeft ons heel duidelijk en eenvoudig uitgelegd dat dit echt niet nodig is. En hij had gelijk 1 keer bieden en direct raak. Mocht je opzoek zijn zal ik niet twijfelen en direct eenafspraak inplannen.

Een funda gebruiker
7 juni 2022

F1& Riant makelaars zijn uitstekend op de hoogte van de huidige markt en kennen de omgeving zeer goed. De bereikbaarheid voor vragen tussen door is perfect en tijdens de bezichtigingen bleek duidelijk dat de deskundigheid op een hoog niveau zit. Ik weet zelf ook wel het e.a. van de bouw maar de makelaar kwam met belangrijke zaken die ik niet had gezien, erg fijn. Wat de service betreft kan ik alleen maar zeggen hele top. Veel is digitaal geregeld, wat ik erg fijn vindt. En het belangrijkste zonder deze makelaar had ik niet deze prijs voor mijn woning gekregen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen het is de prijs meer dan waard.

Een funda gebruiker
12 mei 2022

Op aanraden van anderen hebben we contact gezocht met Gabriël van F1&Riant. Een jaar geleden hadden we al contact met hem over de aankomende verkoop van ons huis. Tussentijds bleef hij in contact om samen het geschikte moment te bepalen. Het hele verkoopproces verliep zeer prettig, vlot en nauwkeurig. Afspraken zijn duidelijk en transparant. Het huis werd zeer goed en uitgebreid in beeld gebracht en de bezichtigingen werden deskundig begeleid. Bedankt!

Een funda gebruiker
6 mei 2022

Dat was prima. Er werd gericht gekeken naar wat ik wilde. Ook het beoordelen van een potentieel huis werd deskundig en vakundig met mij besproken..

Een funda gebruiker
30 maart 2022

Ik ben erg blij met de samenwerking. Ik heb een prima advies gekregen en ze denken goed mee. Mijn eerste bod was gelijk raak, kortom ik kan F1& Riant zeker aanraden!

Een funda gebruiker
20 mei 2019

Vanaf de intake het aangeven, dat de woning beschikbaar kwam t/m de verhuur het tekenen van de huurovereenkomst was het contact met de makelaar en zijn collega's perfect. Als het nodig was, was direct contact zodat snel actie kon worden ondernomen, zoals bv. het maken van nieuwe foto's van de woning. Ik zeg "Geweldig gedaan en nogmaals bedankt en ik zal jullie altijd aanraden bij vrienden en bekenden". Harry

Een funda gebruiker

Bel ons. Mail ons.
We staan voor je klaar

We helpen je graag met de verkoop van je huis. Als het moet vandaag nog.

Bel gerust 050 850 33 56
Mail naar info@frmakelaars.nl
Of kom langs: Hereweg 29 9725AA Groningen