Nieuwbouw

Beste Makelaar van Groningen Award 2016Beste Makelaar van Nederland Award 2017Beste Makelaar van Groningen Award 2018

Jouw makelaar in nieuwbouw

Een gespecialiseerde makelaar voor de aan- en verkoop van een nieuwbouwwoning. Gezamenlijk met de opdrachtgever woningen ontwikkelen en verkopen naar jouw wens en die van de markt is onze grootste uitdaging.

Nieuwbouwcoach voor maar € 1495,- (inclusief btw)

Wij zijn door onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw als makelaar op de hoogte van bijna alle nieuwbouwprojecten in Groningen en omgeving. Hoe zeker is de realisatie en is de woning de vraagprijs waard? Hoe zit het met de ligging en wat gaat er verder nog in de buurt gebouwd worden?

Een nieuwbouwwoning betekent
keuzes maken

Daarnaast valt het kopen van een woning of appartement vanaf de tekening niet mee. Je moet op basis van een verkoopbrochure en bouwtekeningen een beeld vormen van het huis dat je koopt. Je krijgt te maken met bouwrente en meer- en minderwerklijsten waarin je tal van keuzes kunt maken. Keuzes die grote gevolgen kunnen hebben voor het eindresultaat én je portemonnee.

Nieuwbouwappartement en Vereniging van Eigenaren

Voor kopers van een nieuwbouwappartement komt daar nog het oprichten van een Vereniging van Eigenaren (VVE) bij. Een complex verhaal, waarbij je de persoonlijke begeleiding van een specialist goed kunt gebruiken.

Begeleiding tot en met de sleuteloverdracht

Wij nemen samen met jou alle documentatie door, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. We blijven je adviseren en begeleiden tot het moment dat je de sleutel van de nieuwe woning krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek je wensen samen met F1 & Riant Makelaars.

Meer informatie over nieuwbouw?

Bel gerust 050 8503356
Mail naar [email protected]
Of kom langs: Hereweg 29 9725AA Groningen