Over F1 & Riant makelaars

Beste Makelaar van Groningen Award 2016Beste Makelaar van Nederland Award 2017Beste Makelaar van Groningen Award 2018

Dit zijn wij

We kunnen niet wachten om je te helpen bij de aankoop of verkoop van een woning. Dat doen we namelijk al vijftien jaar met enorm veel plezier. Wij zijn Gabriël Mers en Henk Wieland, F1 & Riant Makelaars. We hebben beiden afzonderlijk jarenlang veel ervaring mogen opdoen in ons prachtige vak. En niet zonder succes: in 2017 zijn wij uitgeroepen tot beste makelaarskantoor van Nederland! Daar zijn we enorm trots op! We vonden het na al die jaren en waardering tijd om onze krachten te bundelen. Omdat we denken samen nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedereen die een woning zoekt, wil kopen of verkopen.

We zien makelen als een prachtig vak en specialisme. Op ons kantoor werken we daarom met goed opgeleide, betrokken register makelaars/taxateurs en ervaren binnendienstmedewerkers.

Simone Peters

Simone Peters

Commercieel medewerker

Vanaf 2017 ben ik werkzaam als commercieel medewerker bij dit leuke, enthousiaste team. Geen dag is hetzelffde en de mensen helpen bij de belangrjke keuzes in hun leven geeft mij erg veel voldoening. Naast de planning, ben ik ook verantwoordelijk voor alle administratieve en commerciële werkzaamheden.

De kans is dan ook groot dat je mij aan de lijn krijgt als je belt!

Harriëtte Venema

Harriëtte Venema

Register Makelaar Taxateur

In 2007 ben ik begonnen in de makelaardij. De afwisseling in mijn werkzaamheden maakt mijn functie nog steeds heel leuk. Elke dag nieuwe mensen en nieuw woningaanbod. Het is leuk om op deze manier betrokken te zijn bij belangrijke beslissingen die mensen nemen.

Justin Kroon

Justin Kroon

Commercieel medewerker

Elke dag is anders, dat maakt het werken in ons vak zo leuk!
Sinds 2019 ben ik werkzaam in de makelaardij en met veel plezier. Ik ben verantwoordelijk voor alle administratieve, secretariële en commerciële werkzaamheden.

Christine de Jong

Christine de Jong

Register Makelaar-taxateur

Ik kwam in 1998 in de makelaardij terecht en was meteen verkocht. Sinds 2000 werk ik als makelaar/taxateur en dat doe ik nog iedere dag met veel plezier! Ons vak is voortdurend onderhevig aan invloeden van buitenaf en geen huis is hetzelfde. Daardoor blijft het altijd boeiend. Daarnaast houd ik van de intensieve omgang met onze klanten bij het aan- of verkopen van hun woning en ik ben je hierbij dan ook graag van dienst!

Drs. Henk Wieland

Drs. Henk Wieland

Register makelaar/taxateur, eigenaar

Meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier als makelaar. Ik heb in de stad gewoond en tegenwoordig is het Westerkwartier mijn thuis. Ons kantoor is thuis in elke Groningse regio. Als econoom weet ik hoe spannend het voor jou kan zijn om een huis te kopen. Daarom zet ik graag een stap extra in elke fase van de aan- of verkoop.

"Totdat je ronduit tevreden bent"

Gabriël Mers

Gabriël Mers

Register makelaar/taxateur, eigenaar

Sinds 2001 heb ik honderden klanten geholpen met één van de belangrijkste stappen in hun leven: het aan- en verkopen van een huis. Dat is nou mijn specialisme. Ik werk met heel veel plezier in Stad & Ommeland en het Westerkwartier. Je mag me gerust 's avonds bellen met een belangrijke vraag of opmerking. Ik houd namelijk van mijn vak: makelen!

"Al bel je me om tien uur 's avonds"

Meer informatie?

Bel gerust 050 8503356
Mail naar [email protected]
Of kom langs: Hereweg 29 9725AA Groningen